Monday, July 10, 2023

To Øl - Night of the Hop Creeps

Night of the Hop Creeps (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 6,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 64 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,56 punkti

Tootjainfo: "This is a deliciously hoppy west coast IPA brewed with support from BRUS.
Chock full of Chinook, Centennial, Cascade, and a hint of Mosaic in the dry hop. It has a hint of colour but is not as dark as a typical West Coast IPA."

Keskmist kasvu purk, tootjale omane kollaaž-silt. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kenasti, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - sätendav-kirkalt helekollane. Aroomis on lisaks puidule ja vaigule veidi ka maalähedast rõskust, mis sellele stiilile väga omane pole.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas, vaigune, kuivapoolne, krõps ja humalavaigune. Lõppmaitse - hapuks-mõru, karge ja puhas, veidi ehk kirbusse kanduv, kuid seda IPA'likum. Järlmekk - vängelt mõrkjas, keelt ahistav, karm, karge, mõru, vürtsikas, vaigune ja spartalik

VINGE! Vänge! Jah-noh, kas ta nüüd just parimal moel westkõusterite stiili esindab, selle üle võiks vaielda, aga ajastul, kus isegi westkõustereid kiputakse häguseid-mudruseid tegema, mõjub see väga värskendavalt!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment