Monday, July 24, 2023

To Øl - Beach

Beach (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 3,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang 38 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Session" ja hinnang 3,22 punkti

Tootjainfo: "This one’s for all you thirsty sun dwellers that just want a low ABV but full-bodied and citrus hopped beer to sip on all day in the sun, without getting too wavy. Look no further my precious, it is here. One look at this golden summer brew and you’ll say ‘you son of a beach, I’m in.’
IBU 25"

Keskmist kasvu purk, rannakiviline kujundus. Valge vaht täidab pool klaasi, kuid vajub kiirelt hõredaks ja taandub. Õlle värvus - piimjalt kahvatukollane. Aroom - vesiselt greibimorsine.

Esmamekk on kerge kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse - vesine, mõrkjas ja hapukas. Lõppmaitses tekib isegi mõningane humalahammustus, kuid seda kentsakalt tühjalt ja vesiselt foonilt. Järelmekk - greibine ja karge, ehkki nii lahja.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. See Über tuleb puhtalt imestuse ja imetluse baasilt, et on suudetud teha lahja session IPA, teha ta kargelt greibine ... ja suudetud vältida seda nii üldlevinud häda, et lahja-IPAd lähevad seeläbi kirbeks kätte. See EI OLE kirbe, pigem üllatavalt tasakaalus maitsepildiga ... kui nüüd vesisus välja arvata :) Keeruline, onju.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment