Saturday, July 22, 2023

Sheppy's - Classic Draught

Classic Draught (Sheppy's, UK) pdl 0,5 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer on täna katki. Untappd liigimääratlus: "Cider - Dry" ja hinnang 3,33 punkti

Tootjainfo: "Sheppy’s famous Classic Draught Cider is produced in Somerset from apples grown at home on the farm at Three Bridges. A traditional blend of cider and dessert apple varieties produces this thirst-quenching sharing cider with an ABV of 5.5%"

Keskmist kasvu kurvika kaelaga pudel, kaheosaline elegantne sildikujundus. Vähene vaht kaob hetkega. Joogi värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - külmavõetud ja pruunikstõmbunud taliõunad.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - kuivatatud ja siis kompotiks leotatud õunad. Lõppmaitse - kuiv ja õrnalt happeline. Järelmekk - kuiv, tugevalt karboniseerunud ja magusapoolne.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-mõrkjas-hapuka-magusaka buketiga HEA taseme rüübe. Puuduvad igasugused kõrval-lõhnad, sh seda ebameeldivat mädanema läinud õunte lõhna. Väga kergelt joodav, aga kuidagi meelde ka ei jää
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment