Thursday, July 27, 2023

To Øl - Chitfaced

Chitfaced (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 7,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 88 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,72 punkti.

Tootjainfo: "An absolute unit of an IPA. We’ve beefed up this brew so much it was cast in the latest Marvel movie. Packed to surface tension with Chit malt: a pale malt that gives a great thickness and texture, without the caramel flavors that sometimes accompany it. Super thick, crisp, and smooooooth as silk.
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, sildil kuhil metall-spiraali. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on supermeeldivalt vaigune ja humalakarge.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magus, vaigune ja puuviljane. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, kuivapoolne, kamprine ja pisut eukalüptine, vaigune ja keelt-krõbistav. Lõppmaitse - mõru-magus, puidune, seedermännine, vaigune, pisut vase ja raua puudutusega, kuivatatu pirnide ja ploomikestade magus-hapu kuivusega. Järelmekk - karge ja kuiv, kamprine ja eeterlik, ehk koguni veidi koriandriseemneid ja kuivatatud pune/kinza/sellerijuure komboga

Keskmisest raskema kehaga, korralikult karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-magus-hapukas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusaka buketiga ÜBERTASEME rüübe. Mõnusaim NEIPA, mis suudab ühildada mahlasuse ja vürtsikavõitu kuivuse.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment