Tuesday, December 3, 2013

Rogue wave

Rogue wave (Cromarty, UK). pdl 0,5 l. alc 5,7 %vol. liigimääratlus: APA. Ratebeeris hindeks 92, beeradvocate jaoks tundmatu.

Tootjainfo: "regular Extra Pale Ale using Calypso, Cascade, Kohatu and Moteuka hops."

Keskmist mõõtu tavaline pudel, omanäoline sildikujundus ... see tähendab, et kujundus iseenesest on üsna retrolik, kuid sildi paber näeb välja nagu ... eee ... jõuluehe? :) Helevalge vaht moodustab napilt sentimeetrise kihi, mis pole just kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom ... ooo see on humalafriigi jaoks meelepärane, murune ja värske, veidi tolmune ja apelsininätsu meenutav ... üüüüsna keeruline värk!

Esmamekk on kergepoolne ja mõrkjashapu. Keskmaitse muutub aga tugevalt puuviljaseks magus-mõrkjaks, siin on mangot ja apelsinikoort, punast greipi ja papaiat. Lõppmaitses jõuab kohale mõõdukalt vaigune-vürtsikas männiokka mekk. Järelmaitse on kerge ja värske, pannes keelepära kirvendama.

Kergepoolse kehaga, kuiva paletiga, mõrkjas-magusa-mõrkjas-hapukas-vürtsika-mõrkja buketiga megarüübe. See rüübe tahaks midagi toekat enda kõrvale, nt ubasid rasvase singiga ja praetud sibulaga.
-----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment