Thursday, March 3, 2022

Electrojet

Electrojet (Modern Times, USA) prk 0,44 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 77 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,81 punkti.

Tootjainfo: "This herculean feat of haze-craft is an IPA of singular bomb-diggityness, packed to the rafters with Galaxy and El Dorado hops, and just enough Simcoe to tie the room together. The result of this lupulin-laden trifecta is an unquestionably choice adult beverage that explodes with thunderous notes of juicy peach flesh, bright citrus, ripe mango, and stone fruit. It’s a breathtaking bouquet that’s going to ignite your sensory synapses in a rapturous conflagration of pure pleasure.
IBU 56"

Keskmist kasvu purk, multikalikult hõiskav sildikujundus. Valge vaht täidab 2/3 klaasist, püsides mõõdukalt ja haakudes tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. 

Aroom - ülimeeldivalt ja sametiselt, kuldselt ja soojalt puuviljane, troopiline, segumehune, greibiste ja virikuste nootidega. Troopikasaare essents!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja täidlaselt magus-mõrkjas. Keskmaitse - mõru-magus, veidi vängelt greibiseemnene ja teraviljane. Lõppmaitse - lausa keel-ahistavalt ja jämevõimsalt humalamahlane, pressides igast küljest rohekollase mõrumuruse kargusega, aga mis on samas ka mõnuses sametindases magusamas raamis. Järelmekk - ühekorraga hapukalt mahlane kui ka kergelt vürtsikas, mõruapelsinine kui ka kaeraküpsise-magus.

MEGA. IPA, mis sülitab üle mõnedki topelt-IPA'd. Muljetavaldav ja keeltkortsutav. Mõruma otsa NEIPA. Suurepärane!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment