Friday, March 11, 2022

Tricerahops

Tricerahops (To Øl, Taani). prk 0,5 l. alc. 6,2 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Hazy / New England" ja hinnang on 80 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - New England / Hazy" ja 3,84 punkti

Tootjainfo: "Tricerahops is one of our core range new england pale ales.
Featuring 3 of our favorite hops, Citra, Amarillo and Mosaic, in double the amount!
The malt bill is also slightly unusual, in that we use a bit of Munich malt, for a somewhat bigger malt character than in other NE pale ales."

Keskmist kasvu purk, sildil soolakristallid. Valge vaht täidab 2/3 klaasist, mis haakub taandudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt-segumahlaselt kollane. Aroom - mõni tund tagasi pressitud apelsinimahl, millesse on riivitud ka apelsinikoort!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja kirbe hammustusega, kuid siiski magus. Keskmaitse muutub hapukamaks, mahlasemaks, kuid ühtlasi ka vesisemaks. Lõppmaitse - korraliku mõru humalahammustusega, taaskord väga apelsinine. Järelmekk muutub magusaks, aplesini-mango seguseks ja keelekülgedel kribeleva humalahammustusega

Mängleva kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-kirbe-hapukas-mõrkjas-magus-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga, korraliku humalahammustusega ÜBERTASEME rüübe. NEPA oma suurepärases teostuses!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment