Friday, March 18, 2022

Yes Ma'am

Yes Ma'am (Põhjala, Eesti) prk 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,85 punkti.

Tootjainfo: "Easy-drinking hazy IPA brewed with pineapple and Pink Boots Blend hops. A collective effort by women of Põhjala, created to add equality, inclusivity and fun into the craft beer world.
IBU 25"

Väike purk, sildikujundus muhedalt totakas. Valgr vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom ... jeerum ... miks ma vaatan neid roosasi krokse ja tunnen ninas plastiku lõhna? Magus parfümeeritud plastik?

Esmamekk on kerge kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse on hapukas, pärmine ja kuiv. Lõppmaitse - magus, ananassikonservi vedelikust tethtud morsi moodi. Järelmekk on aga isegi täitsa muhedalt mahlane ja hapukas ning düšessilik

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-hapuka buketiga Hea taseme rüübe. Mahlane session-IPA, kuid kuidagi ... ülepingutatult parfümeeritud ja eimidagiütlev.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment