Monday, March 14, 2022

Roaster Coaster

Roaster Coaster (BrewDog, Šoti). prk 0,402 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 99 punkti!!! Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Oatmeal" ja 4,05 punkti.

Tootjainfo: "Columbus and Copenhagen twin for a wonderful milk stout. A transatlantic road trip, uniting the States and the Kingdom. Buckle up for a bitter sweet ride. Darker than Evil and smoother than a late show host. Chocolate, bitter espresso, and vanilla ride up front, closely tailgated by roasty, nutty notes. Oats and wheat round things out with nitro delivering a supersonic smooth ride.
Roaster Coaster - fantastic transatlantic"

Keskmist kasvu purk, tviiditriibuline sildikujundus. Avamisel on selgelt kuulda nitrokapsli lurinat. Kreemine vaht keerleb nitrotantsu, kuni hangub lõpuks piimakohvi värvi tihkeksnäpupaksuseks kihiks. Õlle värvus - vähese helgigga sünkjas põrgupunane. 

Aroom - ülimeeldiv kaeraküpsise ja kohvi, koorekaramelli ja kakaokreemi ristand, mis paneb meenutama lapsepõlve maiushetki. 

Esmamekk on raske kehaga ja kreeeeeeeemiselt-šokolaadiselt magus. Keskmaitse - kohvikaramell puhtaimal ja vedelal kujul. Lõppmaitse - maaagus-mõru ja huvitava õrna lagritsase nüansiga, same-sume-jumekas. Järelmekk - õnnis ja pehme, lagritsa ja kaneeli, šokolaadi ja kakao ringmäng öises pargis.

MEGA! SEE jook on lihtsalt mega!!! Jah, ta on ülimagusalt dessertõlu, kuid siin leidub tasakaalupunkt ja julgus-kolmnurk, superpuhta teostuse trigonomeetriast rääkimata.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment