Thursday, March 17, 2022

Hazy Jane Guava

Hazy Jane Guava (BrewDog, Šoti). prk 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 70 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,48 punkti.

Tootjainfo: "New England decamps to the tropics for a juicy makeover that turns the exotic fruits up to 11 for this hazy IPA with a tropical twist.
Guava leads the way with notes of pineapple, mango and stone-fruit following on. Brewed with oats and wheat and left unfiltered for a fruity smooth journey.
Contains lactose.
IBU 20"

Valge pöidlapaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. 

Aroom - miiiiiiiiiiiida puuviljatormi õlleklaasis!!!! Kas Brewdog on ka läinud essentside teed? Igatahes on see lõhn joovastavalt ja unustamapanevalt puuviljane, mangone ja tangeriinine. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus ning sulpsuvalt mahlane. Keskmaitse - magus-hapukas, apelsinimorsi ja ananassikonservivedeliku segune. Lõppmaitse - veidi isegi happelise apelsinimahlase servaga, veidi kraapivalt mõru humalahammustusega. Järelmekk muutub tiba vesiseks ja apelsinikoorelikult mõrkjalt greibimorsiks.

Keskmisest veidi kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga KOLOSSAALSELT mahlane jook, mille puhul tekib siiras küsimus, et kas seda on võimalik ilma essentsideta saabutada?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment