Friday, March 18, 2022

Hugh Blackman

Hugh Blackman (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Black / Brown / Cascadian Dark" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Black / Cascadian Dark Ale" ja hinnang 3,8 punkti.

Tootjainfo: "Black IPA (NEIPA) with Enigma and Galaxy hops."

Väike purk, sildil pärismaised mustrid. Pruunv vaht täidab 2/3 klaasist, püsib väga kaua ja haakub tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - pruunaka läikega must. 

Aroom - jaaaaa, see on põnev, kas teate! Siin seguneb röstine mõrkjas leivakontsik ja mahlane-puuviljane NEIPA olemus, kõditades ning uue ja laheda nurga alt.

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt hapukas-magus, röstise-leivase iseloomuga. Keskmaitses muutub röst dominandiks, isegi veidi tuhaseks, kuid siiski nii kenasti IPA'likku raami sobivana, et aiva plaksuta! Lõppmaitses ilmutab ennast magusam linnaseline rammusus, andes pisut vesisele algusele kena toeka ankrukoha. Järelmekk - vürtsika ja magus, mahlane ja kõrbenud ühekorraga!

MEGA! See õlu jääb meelde!! See on uus ja lahe nurgake / uusaretus õllemaailmas (vähemalt vana Gambrinuse jaoks vist esmakordne kokkupuude) - tere tulemast must NEIPA!!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment