Friday, March 4, 2022

Vampire Juice

Vampire Juice (Coma, Venemaa) prk 0,5 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Smoothie / Pastry" ja 4,09 punkti

Tootjainfo: "A collaboration brewed together with the legendary Nelson Sovin bar and the cozy Tako Mago takery. Carrots and tangerines, beets and grapefruit, ginger and chili, this is a real juice for real techno-gringo vampires!"

Keskmist kasvu purk, mustal sildil talvastatud kolju :) Sõrmepaksune roosa vahukiht kaob kõval kohinal. Õlle värvus - mehuselt köögiviljaplödine. 

Aroom - uuuu seee on laheeee. Ongi köögiviljaplödi! Või noh smuuti! Vürtsikas-porgandine-tsitruseline plödi!!!

Esmamekk on raske ja jämemagus koos mandariinihapuga. Keskmaitse peedi-mandariiniplödi ingveriga ... urrrrr raip kui ruik-lahe.

Lõppmaitse - tšilli kogub tuure ja näitab koos porgandiga kõrvitsat. Või noh siis mangopassionit. Või mida iganes, aga see on lahe ja happeline ja magus ja julge!

Järelmekk - jeeeerumakurrrrami totral lahe segu tervisesmuutist, vürtsikast elamusest ja hapuõllest.

FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIGIKAS. Absoluutselt lahedalt totakalt napakalt väärnihestunud joogipoolis. Ainult et seda enam pole ja ei tule kahjuks niipea.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment