Sunday, March 20, 2022

The Boss

(To Øl, Taani). prk 0,5 l. alc. 6,8 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang on 90 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,82 punkti

Tootjainfo: "The Boss is one of our core range beers here at Brus. We do subtle tweaks to the recipe every so often, but the hops and malt bill always stay the same. The Boss is a 6.8% DDH IPA with Citra, Amarillo, and Simcoe, and it’s packed to the brim with flavor.
This is a perfect example of the New England style IPA. Be on the look-out for other versions of The Boss also!
IBU 63"

Keskmist kasvu purk, sildil moodne tööstus-arhitektuur. Valge vaht täidab nõks üle poole klaasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - mudruselt mehune. Aroom on suurepäraselt ja traditsiooniliselt troopilis-puuviljane, mango ja greibi vahepealne. 

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja intensiivselt magus-mõrkjas. Keskmaitse - humalahammustusega vürtsikas, magus ja hapukas. Lõppmaitse - magus-vürtsikas-hammustav-mõru, karge ja värske. Järelmekk - ülimahlane ja mehune, puuviljane ja vaigune, kuivapoolne ja keelenurkades humalamõruga kirvendav.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapukas-vürtsikas-mõru buketiga ÜBERtaseme rüübe. NEIPA suurepärane stiilinäide, piisava kuiva humalahammustusega ja samas meeldivalt mahlane. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment