Friday, March 4, 2022

Whirlpool

Whirlpool (Night Schift, US) prk 0,33 l. alc 4,5%vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Hazy / New England" ja hinnang 97 punkti!! Untappd ütleb: "Pale Ale - New England / Hazy" ja 3,86 punkti

Tootjainfo: "Explosively juicy, Whirlpool is Night Shift's flagship New England pale ale. It pours hazy blonde with a nose of ripe peach and clementine, and sips citrusy and vibrant. With minimal bitterness on the finish, it's a remarkably crushable sipper.
IBU 50"

Väike purk, sidlil humalakäbi-öökull. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on magus-mõrkjas ja mandariinine. 

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõru. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas ja greibine. Lõppmaitse - hapukas ja kuiv, kergelt murune ja heinane. Järelmekk - mahlane, veidi magusapoolne, kuid peamiseks jääb siiski hapukas-mõrkjas kargus.

Keskmisest kergema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga Väga hea taseme rüübe. Suurepärane janukustutaja ning samas siiki maitsekas ja karastav.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment