Tuesday, March 15, 2022

Guaranteed

Guaranteed (Stu Mostów, Poola) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 76 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,82 punkti

Tootjainfo: "West Coast DIPA from Browar Stu Mostów, with a clean bitterness and a dry finish. Cold hopped. Near DANK effect, aromas of pine and fruit, dry and bitter finish."

Keskmist kasvu purk, sildi jäätisesarvedega kolp :) Valge vaht täidab enamiku klaasistning püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on mõrkjas-magus, vaigune ja kanarbikune, greibiõline ja karamelline.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja tugevalt mõrkjas-magus. Keskmaitse muutub hapukamaks, tugevalt kuusevaiguseks ja veidi üleküpsenud ploome meenutavaks. Lõppmaitse - magus-mõru, puidune, kuiv, kanarbiku ja raudrohu ning õrnalt ka melissi segune, vürtsikas ja võimas. Järelmekk aga vajub veidi seebiseks ja hapukaks, säilitades küll tuntava soojuse kangusest, kuid kaotades suure osa humalasurvest.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõru-magus-vürtsikas-magus-hapuka buketiga Übertaseme rüübe. Algus on võimsa ja asjaliku topelt-vestkõusteri ülihea näide, kuid siis vajub lõpp väsinuks ära. Mõnus klaasitäis aga ikkagi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment