Monday, July 18, 2016

Grunge IPA with blackberries


Grunge IPA with blackberries (Elav, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo (google tõlke abil): "
Style: American Ipa
Malts: Pale, Crystal
Hops: Columbus, Cascade, Centennial, Amarillo
Other ingredients: Blackberries
La Grunge Ipa with Blackberries has a deep amber colour tending towards red. It has a compact, white head with good resistance.
Charming and roguish at the same time, it emanates sweet malty fragrances in perfect equilibrium with the strong aroma of hops, with clear hints of tropical fruit and refreshing resinous, herbaceous and pine aromas.This version of the classic Grunge Ipa has fresh blackberries were added in the final phase of fermentation."

Väike lihtne pudel, sildil põldmurakad (on see õige tõlge?) Valge sentimeetrine vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - soojalt ja uduselt kuldoranž. 

Aroom. Oihhh kui mõnusalt marjane. Mesised marjakesed. Jeerum, miks mulle tuleb silme ette benekdiktiinide naps? See on ju põldmarja-džemm!

Esmamekk on keskmisest kriips tihkema kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on magusakas-hapukas. marjane ja samblane, veidi rabavee-taoliselt rauane ja toekas, päikesesoe ja kuldne. Lõppmaitse muutub mahlasemaks, mõrkjas-vürtsikaks, kuidagi laisaks, soojaks  ja sooauruseks. Viskaks praegu pikali rabaraja soojadele laudadele ja pikutaks veidi ... või siis hüppaks laukasse kupsu? Järelmekk on mesiselt ... ei meeveiniselt hapukas-magusakas, kuukuldne ja hommikuvärske. 

Keskmisest suuutsuke raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga Übertasandi rüübe! Mõnusaimal moel marjane. Antud juhul on vana Gambrinus isegi nõus pigem RB määratlusega "fruit beer" kui tootja enda "American IPA" pakkumisega. Põhi- ja esikohal on siin marjad, ja see on häääää!
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment