Monday, July 4, 2016

Rosalinda


Rosalinda (Käbliku, Eesti) pdl 0,5 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Saison" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Hibiscus Infused Saison
Rosalinda on suviselt kirgas ja värskendav. Lisatud hibiskuseõied muudavad õlle köitvalt punaseks ja marjaselt hapuks. Eriline pärm on õllele andnud saisonile omase vürtsisuse. Kui jood, ära uju!"

Väike lihtne pudel, sildil punajuukseline näkk, juustes kalad ja vetikad. Tumeroosa vähene vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt ja sätendavalt punane. Aroom on mõrkjas-hapukas ja ürdine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja särtsakalt hapukas. Keskmaitse ... vau ... see on hea! Hhhhapu ja mõrkjas-magusakas üksteist kenasti tasakaalustamas, kõik maitseergud keelel löövad kulpi ja võtavad valvelseisaku. Lõppmaitse hakkab liikuma juba nö normaalsemate saisonide rajale, tuues mängu ka vürtsikat sädelust, kuigi põhitooniks jääb mõrkjas-magusakas ja veidi heinane hibiskus. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, hapuka sulinaga ja kolossaalselt värskendav.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Sädelev, üüübermahlane, ülevõllivärk, no lihtsalt super!
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment