Sunday, July 3, 2016

Ziggy


Ziggy (Edge, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Are you a big fan of the green? Hops that is. Then this beauty will blow your mind…dude. A kaleidoscope of luscious aromatic hops accented by a tasty smooth malt in the finish. Sit back, relax, and let your mind ponder the bodaciousness."

Väike lihtne pudel, sildil vana hipi. Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib päris kenasti.Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on OOO kui värske, klaar ja magusakas, mahlane, apelsinine ja mandariinine.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas, mahlane, greibine ja kirgas. Lõppmaitse lisab veidi asjakohast hapukust, mis muudab kogu tunnetuse veelgi kargemaks. Järelmekk on magusakas-mõrkjas, mulisevalt mahlane ja lihtsalt jõlekolelahe.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe. Üks mahlasemaid IPA'kesi, mis vana Gambrinuse keele peale sattunud, maitseküllane ja samas imekergelt joodav. Pakkuda koos päikesepaistega või selle asemel.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment