Wednesday, January 17, 2018

Black Malts & Body Salts Black Coffee IIPA


Black Malts & Body Salts Black Coffee IIPA (To Øl, Taani). pdl 0,33 l. alc 9,9 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Black IPA - Top 50" ja hinnang 100 punkti!!!

Tootjainfo: "A Black Imperial IPA brewed with black malts, body salts and french press coffee."

Väike lihtne pudel, sildil on vist öised lilleõied? Tumedapoolne pruun vaht täidab 2/3 klaasist, püsib ehitusvahuna kaua ja jätab klaasiseintele tiheda vahumustri. Õlle värvus - vähese sünkpunase välgatusega must.

Aroom. Mumeie. Sasina. Võioot. SaMuMeie pidi see olema. VÕIMAS, RSK! Kohvi on ainus element, mille ära tunned ... ja see on kusjuures kolmanda plaani tegelane. Hapukas. Muskus-aniis. Lagritsapähklid. Vask. Patareid. Pime valgus.

Esmamekk ... vau ... oma pehmuses on see absoluutne vastand koljatlikule lõhnale. Pehmelt magus-mõrkjas. Aaaaga mõne aja pärast roomab ta kohale. Vaskpähkel!

Keskmaitse. Immmmeline. Kõikide mustade IPAde kontsentraat, kohvikann vasakus käes! Paremas käes vaskne vanaaegne kohviveski.

Lõppmaitse. Rongirataste all lapikuks lastud vaskne münt sinu kohvitassis. RatsaRuttuRöstitud. Pronksmandlid. 

Järelmekk. Soolakas vaskne kohvi. Miks tunneb vana Gambrinus sel hetkel ninas higi lõhna? Kuhu kadus Lapeteus? Kas Kain oli Aabeli mobiilsideoperaator?

KOLOSSAALNE. PARIM must IPA mida vana Gambrinus on elus saanud. PARIM: SENI: KOOLON. Vaskmünte teie keelele ja silmadele Styxi kaldal.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment