Tuesday, January 23, 2018

Magic Valley


Magic Valley (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 7,77 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo : "Double IPA with Guava."

Väike matsakas pudel, sildil kahes käes nõrguv puuvili. Sentimeetrine valge vaht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on mõnusalt magusakas-mõrkjas, vürtsikalt troopiline ... paraku ei tunne seda guaavi-vilja, et oskaks neid lõhnu kokku viia, kuid ilmselgelt puuviljane ja troopiline on see nii ehk naa. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-vürtsikas, keeleotsal toimuv huvitavalt mulisev kihelus. Keskmaitse on mõrkjas-vürtsikas, hapuka ja mahlase fooniga. Lõppmaitse on hapukas-magusakas, nüüd juba mitte niivõrd mahlane kuivõrd mehune ... senine vürtsikas kihelus hakkab omandama alkoholiseid noote. Järelmekk on tihke, suisa veidi liimjas, mõrkjas-magusakas, väggga omapärane ja keelepäral kihisev.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi liimjusesse kalduva buketiga, magusakas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Väga teistmoodi, väga troopiline, väga meelejääv ... vat kui tunneks kuidas mekib guaav ise, siis oskaks ehk veelgi rohkem vaimustuda.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment