Monday, January 1, 2018

Milky Brain

Milky Brain (Naparbier, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 6,1 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "IPA" ja hinnang 97 punkti!! 

Tootjainfo: "IPA Milkshake Made with Mandarin, Mango, Peach and lactose purée."

Väike lihtne pudel, sildil pruulikoda viimasel ajal tabanud järjest morbiidsem tonaalsus, seekord psühhedeelse lisandiga. Erkvalge vaht täidab 3/4 klaasist, püsides väga kaua. Õlle värvus - kirkalt heledapoolne kollane. Aroomis domineerib pigem murune mõrkjus, kuigi mango pehme puudutus on ka tagapool tunda.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja kreemikalt magusakas. Keskmaitse ... oi see on ilus ... mandariinivahune ja veidi vürtsikas, virsikukompott vahukommidega :) Lõppmaitse mõrkjas-mahlane pehmus paneb heldima ning tunnustavalt kuhugi omaette noogutama - laktoos teeb selle joogiga mõnusamalt pehmeid tegusid ja paneb igat lonksu pikalt mekutama. Järelmekk segab kokkku mandariinikoored ja mangomehu ning teate - need kaks asja sobivad oivaliselt!

Keskmisest raskema kehaga, ülekarboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe! Piimakokteili-IPA nii nagu ta olema peab, puuviljane, muhe ja kreemine - seda lonksukest ei raatsigi kohe alla neelata!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment