Tuesday, January 2, 2018

Porter Noster


Porter Noster (Czarna Owca, Poola) pdl 0,33 l. alc 9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Baltic Porter" ja hinnang 88 punkti.

Tootjainfo (läbi guugeltõlke): "Ingredients: water, barley malts, Marynka hops, yeast
Porter Noster is beer brewed in our brewery once a year and matured for 7 months.
The flavors and aromas of dried fruits, chocolate and coffee pleasantly combine with the warming power of our Baltic porter.
IBU 50"

Väike lihtne pudel, elegantselt minimalistlik must-kuldne-valge sildikujundus. Pea olematu tumekollane vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt sügavpunane. Aroom on magusakas, kohvine, kreemine ... samas ka hapukas, metskirsside nüansiga.

Esmamekk on raskepoolne ja kreemiselt magusakas-hapukas. Keskmaitse lisab siia ultrapehme vaniljese kihistuse, mis oma pähklis-mandlise kõrvaltooniga mõjub suisa luksuslikult. Lõppmaitse kaisutab keelt pehmeima kohviliköörise ja mandlikreemise embusega. Järelmekk ... ohhhh kui muhe ja mahe ja pehme ja nunnu ja ... soe ning armas peale selle :) 

Raskepoolse kehaga, alakarboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga ÜBERtasandi rüübe. Balti porterite sellise täidlase otsa esindaja, mille kohta võiks vist juba rahulikult "imperial baltic porter" öelda! Tahaks tassi kanget hapuka röstiga kohvi siia kõrvale.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment