Wednesday, January 17, 2018

Rabarbar


Rabarbar (Käbliku, Eesti) pdl 0,33 l. alc 3,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse", hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Meis kõigis on peidus taltsutamatu, möirgav metslane, kes võimaluse korral pead tõstab. Taltsuta oma metslast rabarberiga.
Vesi, odra- ja nisulinnased
IBU 10"

Väike lihtne pudel, sildil on vihane värvuline. Valge vähene vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroomis on biskviitjat nisupehmust ja noort rabarberit.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas. Keskmaitse on veelgi kergem, isegi vesisepoolne, õrnalt magusa alatooniga hapukas. Lõppmaitse ... noh nagu oleks hammustanud niiiii noort rabarberivart, mis pole veel jõudnud hapuks minnagi, pigem on see lihtsalt vesiselt värske ja mahlane. Järelmekk jääb samale lahjale vesisepoolsele tasemele.

Kerge kehaga, vähekarboniseerunud ja vesise paletiga, hapukas-magusakas-hapuka buketiga lihtne ja kerge rüübe. Nojah noh, kuumal suvepäeval oleks keeruline midagi paremat välja mõelda, aga keset jaanuarit ... ega need Käbliku omad muidugi normaalsed pole kah :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment