Tuesday, September 21, 2021

Beer Mail NEIPA

Beer Mail NEIPA (A. Le Coq, Eesti). prk 0,5 l. alc 5,0%. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang ei ole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 2,78 punkti.

Tootjainfo: "Maailma Maitsed. Beer Mail. Hele ale-tüüpi õlu.
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, edeval sildil inglise motiivid hipsterlikus võtmes. Erkvalge pöidlapaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - hämuselt helekollane. Aroom on leeeebelt ja veidi tubakaliselt humalane, aga no ikka kohe väga leebelt.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas, kuivapoolne ja veidi tugevamalt mõrkjas. Lõppmaitse toob sisse veidi tsitruselist / apelsinist magusamat mõrkjust. Järelmekk - hapu ja kergelt humalahammustusega.

Keskmisest kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. NEIPA stiilimääratluse täidab see jook ju isegi ära, ehkki nö madalama astme pealt, umbes vesisevõitu session-NEIPA võtmes. Aga otseselt häbeneda pole suurtootjal seekord midagi
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment