Tuesday, September 7, 2021

Hopstein

Hopstein (Tallinn, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,4 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja hinnang 3,25 punkti

Tootjainfo: "Session IPA with a light malty taste with hints of caramel and thin spicy bitterness. Galaxy and Centennial hops give tropical aromas similar to passion fruit, peach and citrus.
IBU 25"

Väike lihtne pudel, sidlil tuletis Einsteinist. Kollaka varjundiga vaht täidab pool klaasi ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - kerge uduvinega punakaskuldne. Aroom on õõõhkõrnalt puuviljane, veidi magusakas-hapukas, veidi sidrunheinalik.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - magusaka-mõrkjas, pisut apelsini-melissi meenutav. Lõppmaitse - hapukas, rauarohke, õunte ja kasevõrsete segune. Järelmekk - mõru ja hapukas, keelt parkiv, kuiv ja raudrohune.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoole paletiga, magus-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga Hea taseme rüübe. Kas see enüüd session IPA ikka on ... noh on kah, kuigi sama hästi võinuks seda nimetada ka lihtsalt hoppy pale ale ja oleks küsimusi vähem. Sihuke turvaline ja lihtne jook, mis ei jää mitte ühestki otsast meelde
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment