Tuesday, September 14, 2021

Hybrid Treats Vol.5: Tiramisu

Hybrid Treats Vol.5: Tiramisu (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 4,24 punkti

Tootjainfo: "Tiramisu, debatably a queen amongst desserts, and any range of desserts beers would be incomplete without one. This Pastry Stout is largely inspired by the classic Italian sweet with a little touch of Sori. A decadent treat of chocolate, cold brew coffee, Amaretto and vanilla custard."

Väike purk, sildil tiramisu koogike ja kaneelipulgad. Sõrmepaksune pruun vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - sünkjas mustjaspunane. 

Aroom - kohvi ja mandliliköör. No kilomeetri pealt on selge, et see jook on üles pumbatud steroidide, st ekstraktide peal. Aga see pole ju iseenesest probleem, kui tulemus on hea - ja see lõhnapilt on väga hea!

Esmamekk - võimas magus kohvikreem. Ülevõlline kohviküpsis kohvilikööriga.

Keskmaitse - magus-mõru kohvipuding vanilje ja mandlitega. Ühte kõrva pistad sisse vanilje, teisest tuleb välja mandel.

Lõppmaitse - kohvi-karamell ja kaneeliküpsis. MAGUS. Võimas. Ülevõlline

Järelmekk. Kas ma ütlesin, et see jook on magus? Magus kohvi ei ole hea. Tiramisu jätab vana Gambrinuse külmaks. Mandliliköör on huvitav asi.

ÜLEVÕLLIKAS! Rämedalt ülevõllikas, kuid siiski hea. Ekstraktiõlu selle sõna kõige desserdilikumas mõttes. Kuid kas ta on tiramisu? Eksperdid ütlevad, et on :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment