Thursday, September 23, 2021

Silk Road

Silk Road (BrewDog, Šoti). prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 72 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,81 punkti.

Tootjainfo: "Juicy mango with refreshing aromatic lychee on a sweet full bodied malt base." Valge pöidlajämedune vahukiht pole kuigi püsiv. 

Aroom .... uhhhhhhh ... niiiii mehust, mangost, troopilist ja segumahlast lõhna tunneb harva. See oleks nagu-mango-kõrvitsa-õuna-virsiku sulneim segu.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas, kergelt humalahammustusega, parfümeeritud, litšimarjade veidi lääge magus kipub domineerima. Lõppmaitses lülitab aga mõrkjas-vürtsikas värske humal selle magususe kenasti tasa ja annab keelele mahlase-loksuva musi. Järelmekk - lurtsuvalt ja pillavalt mahlane, samas üsna karmilt vaigune, litšimarjake veereb üle keelepära männiokaste vahelt läbi.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Superluks NEIPA, mahlane ja humalane, ainult et see va litšimari on pisut liiga intensiivselt magus, jättes parfümeeritud kõrvaltooni, muidu oleks hindeks "mega" ära tulnud!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment