Thursday, September 16, 2021

Spectre

Spectre (Hopalaa, Läti) prk 0,5 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,96 punkti

Tootjainfo: "Mosaic, Simcoe and Galaxy hops somewhere in the London Fog. :)
IBU - 24"

Keskmist kasvu purk, sildil segunevad soojad ja külmad võnked. Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist, püsides kaua ja tihedalt.Õlle värvus - mehuselt ornažikas. Aroom on magus ja segumahla meenutav, visates üllatavalt isegi porgandi ja kõrvitsa noote koos veini ja männiokastega.

Esmamekk on raske kehaga ja jämedalt magus-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas, vaigune, puidune ja ürdine, mandariini ja porgandi segune. Lõppmaitse - mõrkjas, vaigune, kamprine, kuivapoolne, humalahammustusega, greibi ja kõrvitsamehu. Järelmekk on magus, mehune, mahlane, vürtsikas, karastav ja suisa iseenesest sinu sisse libisev.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magus-hapukas-vürtsika buketiga Megataseme rüübe. NEIPA superhea esindaja, liiiiiga lihtsalt joodav, aga taolisi mahlalaiutusi on olnud ja tulnud ja läinud nii palju, et meelde neid jätta on keeruline.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment