Thursday, September 23, 2021

Stereo Mono Mosaic

Stereo Mono Mosaic (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 6,8 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 94 punkti! Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,92 punkti

Tootjainfo: "This is the second beer in our DDH Single Hop Series. We love making single hop beers, as they are incredibly fun for the brewers to experiment with: like a chef with one ingredient, finding out all the delicious ways it can be expressed.
But it also is perfect for the drinker to start getting an understanding of the hops, and what they give to each beer, what they might like and not like when it comes to hop varieties."

Keskmist kasvu purk, rõõmsalt vähetäpiline lakooniline silt. Kollakas vaht täidab pool klaasist ning on väga püsiv ja tihedalt klaasiseintele haakuv. Õlle värvus - mudruselt määrdunudkollane. Aroom on tuhmilt apelsinikoorene.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapukas-magus ning mehune. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, puidusemaks, kuivemaks ja rauarohkemaks, meenutades pärnaõisi ja kuivatatud maasikaid. Lõppmaitse on omakorda jällegi mahlasem, õunte ja pihlakate segune, sügisene ja mõrkjas-hapu. Järelmekk - mõrkjas-magus, segades kokku sügiskuldse käega kanarbikku ja kuivatatud maasikaid, rääkides ühekorraga hilissuve meenutustest ja sügise helgusest.

Keskmisest pisut raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õrnalt kuivapoolse paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-hapujas-mõrkjas-magusa buketiga Übertaseme rüübe. Väga hea NEIPA, mahlane ja nauditav ... aga ega teiste omataoliste hulgast ei eristu
----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment