Sunday, September 26, 2021

Harassment by Bock

Harassment by Bock (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Weissbier - Weizenbock" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "Bock - Weizenbock" ja hinnang 3,51.

Tootjainfo: "Hazy pale amber colored beer with huge thick head, which has massive room filling aroma. First nose has lots of sweet banana characteristic to Hefeweizen. Caramelly, roasty, nutty, plums in background. Tons of different aromas and flavours here!…
IBU 17"

Väike pudel, mille kilepakend kannab seeriale omast käejälge. Tihe kollane vaht täidab üle poole klaasist, kummatigi pole see just ülemäära püsiv. Õlle värvus - vähese uduvinega täidlaselt punakas-kuldne. 

Aroom on võimas tõepoolest. Täidlane bannaanine, biskviidine, pähkline algus on ju kena ... aga selle taga on tunda ka alkohol, mis pole jällegi kena. 

Esmamekk - raskepoolse kehaga ja likööriselt hapukas ning kreegine. Keskmaitse - bock-õlle pähkline ja linnaseline raskus koos meeldiva vähese röstinoodiga ... ja paraku ka koos alkoholiga. 

Lõppmaitse - banaaniliköör. Röstitud banaan, millele on peale kallatud kanget Strohi ja siis flambeeritud. Järelmekk - pohla-banaani liköör, mille alkoholine teravus on veel nukiline ja kasvatamatu.

Ai-vai. Lehe rahvas. Varuge ometi kannatust. Kangemad joogid tahavad pikkkkkka küpsemist, enne kui te need ilmarahva ette välja paiskate. Antud juhul on suund väga õige ning peale nii umbes aastast ootamist saab sellest suurepärane triple-nisubokk, kuid praegu on see kraam toores ja nukiline.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment