Thursday, September 16, 2021

Hybrid Treats Vol.7: Pistachio Gelato

Hybrid Treats Vol.7: Pistachio Gelato (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 4,14 punkti

Tootjainfo: "Inspired by an ice cold gelato stacked high as a tower on a waffle cone, this silky smooth Pastry Stout has two scoops of creamy vanilla and nutty pistachio in every little sip. A stout made for summer, to be enjoyed on the terrace as you would a bowl of ice cream."

Väike purk, sildil jäätis ja pistaatsiapähklid. Vähene pruun vahukirme kahaneb kiirelt. Õlle värvus - mustjaspunane. 

Arooooooomooooojaaaa! Pistaatsia sulle mõlemasse sõõrmesse, kõrva taha ja kaenla alla kah! No see on ikka rõmedalt ja rämedalt essentsine. Ühtegi pähkliõli pole võimalik naturaalsel moel õlle sisse saada sellisel tasemel ilma essentsideta ... aga see pole ju patt omaette! See lõhn on ju HEA!

Esmamekk on raske, siirupjas, mandliliköörine ja alkoholiselt veidi torkiv. Keskmaitse - PISTAATSIAküpsised, kastetuna Amaretto sisse. Lõppmaitse - veidi rösti ulatub isegi selle melassi alt välja. Järelmekk - alkoholine, liköörine, mandline ja pistaatsiane, vaniljene ja murakamoosine.

ÜLEVÕLLIKAS! Rämedalt ülevõllikas, kuid siiski hea. Ekstraktiõlu selle sõna kõige desserdilikumas mõttes. Pistaatsiat on siin niiiiii palju, et vea kasvõi hobestega ... aga kus on jäätis?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment