Saturday, December 31, 2022

Barrelyzed - Bourbon BA

Barrelyzed - Bourbon BA (Käbliku, Eesti) prk 0,44 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 3,9.

Tootjainfo: "IBU 70"

Keskmist kasvu purk, Barrelyzed seeria tüüpkujundus seekord kollasemal foonil. Sõrmepaksune pruun vahukiht on üsna püsiv. Õlle värvus - koopatrollimust. Aroomis impstoudile nii omane kuivatatud must ploom koos röstiga, kuid burboonivaadi oodatava vaniljetempel on nõrgake.

Esmamekk - raske, hapukas, röstine ja alkoholine. Keskmaitse - melass, kohvimarmelaad, ploomiliköör ja sorts musta rummi. Lõppmaitse - magus-mõru, alkoholine ja ploomikontsentraadine. Järelmekk - kõrbenud rosinatäpikestega vaniljestritsli seib kastetud rummikohvi sisse.

Väga raske kehaga, vähekarboniseerunud ja naftaliku paletiga, hapukas-magus-mõru-magus-mõru-alkoholine-hapukas-mõru-magusa buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Jah, see on väga korralik imp-stout, kuid veidi liiga alkoholine ja burboonivaat on olnud ilmselt veidi väsinud, sest väga olulist maitsetuge siit tulnu pole.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment