Monday, December 12, 2022

Liquid Hoppiness

Liquid Hoppiness (Sierra Nevada, USA). prk 0,33 l. alc 7,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 65 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,74 punkti

Tootjainfo: "Ride the rapids of Liquid Hoppiness, flowing through canyons of hops and haze where fruity notes of grapefruit, orange, and fresh berries thrive in this juicy IPA flavorscape
IBU 55"

Väike purk, roheline-humalane-mahlane sildikujundus. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mõrkjas-magus, vaigune-pärnaõiene-kanarbikune-vahane.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse muutub hapumaks, kuusevaigusemaks ja veidi vürtsikaks. Lõppmaitse - hapu-mõrkjas, kuivapoolne ja keelekülgi ahistav. Järelmekk - magus-hapukas, kuusevõrse ja kadakamarja ristteeline, kollane ja krõpsakas.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-mõru-hapukas-vürtsikas-magus-hapukas-mõru buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. Korralik IPA, mahlane ja veidi hammustav, igati tubli tegelane ... kui vaid samasuguseid ei oleks ennem sadade kaupa proovitud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment