Monday, December 5, 2022

Weisse Alkoholfrei

Weisse Alkoholfrei (Kuchlbauer, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 0,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Low / No Alcohol Beer - Wheat" ja hinnang 5 punkti. Untappd ütleb: "Non-Alcoholic Beer - Wheat Beer" ja 2,95 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Non-alcoholic and low-calorie wheat beer with fine yeast, brewed according to the Bavarian Purity Law"

Keskmist kasvu pudel, üsna klassikaline õllesilt mamsli ja vahutava õllekannuga. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on meeldivalt banaanine, saksa nisuõllede kuldstandard.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitses muutub lõhnast tuttav küps banaan pooltooreks ja mõrkjalt vesiseks. Lõppmaitses - veidi rohune on see banaan, roheline ja rohune ja kuivapoolne. Järelmekk - mõrkjas-hapukas ja vesine.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoole paletiga, magus-hapukas-mõrkja buketiga OK taseme rüübe. Miks peaks jooma alkovabat õlut ja mitte vett on omaette küsimus, aga kui juba võtta alkovaba õlu, siis see pole paha valik
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment