Tuesday, December 13, 2022

Möll

Möll (Viljandi vaadimees, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,3 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Pale Ale - New England / Hazy" ja hinnang 3,62.

Tootjainfo: "Väikeses kehas suur hing
Vaadimees säilitab optimismi"

Väike purk, pildil sigrimigir-zen. Kreemikat karva pöidlapaksune vahukiht on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - kirkalt punakas merevaik. Aroom on mõrkjas-magus, mõnusalt greibi ja apelsini segune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt mõru-magus, apelsinikoorene ja mandariinine. Keskmaitse - mõrrru, greibimahl, koor ja -seemned ühekorraga. Lõppmaitse - mõru-magus vähese hapuka mandariinise ja veriapelsinise mahlasema servaga, kuid üldolemuselt võimsalt puiduselt-vaiguselt mõru. Järelmekk - natukese ehk juba kirbuse serva riivav, sügavalt ja üllatavalt vana männivaigu meenutusega mõru-magus maitsepomm.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõru-magus-MÕRU-hapukas-magusakas-mõru buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE, mõneti ülevõllikas, "mega" piirimail tontsisklev pisivägilane. Ootamatu tulemus, suhteliselt lahja "pale ale" kohta üsna kolmekordse tulemusega.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment