Monday, March 17, 2014

Chiron

Chiron (Thornbridge, UK). pdl 0,5 l. alc 5,0%. liigimääratlus: APA. 95 punkti ratebeeris ja 87 beeradvocate järgi!!

Tootjainfo: "Golden in colour Chiron offers a superb balance of tart hops, juicy malt and tangy fruit while the lingering finish offers a hint of apricots and tangerines before a biscuity malt and hoppy finish."

Lihtne keskmist mõõtu pudel, stiilne ja moderne sildilahendus. Valge vaht täidab 2/3 klaasist, olles üle keskmise püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on mõnusalt tsitrusjas ja päikeseline, troopliste õite taoliselt uimastav ja samas tuulehoona värske!

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse mõjub mandariinikooreselt mõrkja ja värskena. Lõppmaitse paneb keelenurgad rõõmsalt tinisema humalamõrkjusega ning muhelema üldisest värskustundest. Järelmaitse muutub ootamatult sepikuliselt linnaseliseks ja rõõmsavärviliselt kukekommilikuks, sekka viskab mangot ja värskeltpressitud apelsinimahla.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseeritud paletiga, mõrkjas-magusa-hapuka buketiga väga nauditav rüübe, mida julgeb panna ka peenema maitsega kamraadi ette ning mille taga saab istuda pikka õhtut.
-----
pilt siit

No comments:

Post a Comment