Monday, March 17, 2014

Hamovniki Vienna Lager / Хамовники Венское

Hamovniki Vienna Lager / Хамовники Венское (Moskovskaya Pivovarennaya Kompaniya, Venemaa). Pdl 0,5 l. Alc 4,5 %vol. Liigimääratlus: viini laager Ratebeeri hinnang on 12 ja beeradvoacate pole veel koondhinnet välja töötanud.

Tootjainfo: "«Хамовники Венское» сварено с использованием спецсолодов, традиционных для типа Венский лагер: солод светлый, солод Венский, солод Караред (красный) и карамельный. При производстве применяется только тонко-ароматный благородный немецкий хмель: Сапфир и Теттнангер, что придаёт пиву нежный цветочный аромат и очень мягкую горечь (такого не получится при применении горького хмеля)."

Efektne proofilpudel elegantse sildi- ja korgilahendusega. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist, muutudes suuremulliseks ja vajudes üsna kiirelt kokku. Õlle värvus - kirkalt kuldne merevaik. Aroom on linnaseline ja lilleline, meenutades õitsvat heinamaad.

Esmamekk on kerge ja mõrkjas. Keskmaitses tuleb esile linnaseline-karameljas põhitoon, millele lisandub taas kergelt lilleline ja aromaatne nüanss. Lõppmaitse mõjub pisut veidralt, meenutades sünteetilist pähklit ... kui selline asi saaks olemas olla :) Järelmekk on kerge ja karge, värskendav, kuid mitte meeldejääv.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseeritud paletiga, mõrkjas-magusa buketiga unterbier. Janujoogiks käib küll, kuid ei enamaks.
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment