Tuesday, March 18, 2014

Hamovniki Munich Lager / Хамовники Мюнхенское

Hamovniki Munich Lager / Хамовники Мюнхенское (Moskovskaya Pivovarennaya Kompaniya, Venemaa). Pdl 0,5 l. Alc 5,5 %vol. Liigimääratlus: Märzen. Ratebeeri hinnang on 16 ja beeradvoacate pole veel koondhinnet välja töötanud.

Tootjainfo: "«Хамовники Мюнхенское» - традиционное пиво класса Мэрцен (Märzen), которое варят в Баварии специально к Октоберфест. «Хамовники Мюнхенское» - сорт только разливного пива, которое характеризуется лавинным эффектом."

Efektne proofilpudel elegantse sildi- ja korgilahendusega. Õrnalt kreemikasvaht täidab pool klaasist, olles üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt tumekuldne. Aroom on nõrgalt leivane.

Esmamekk on keskmisest sutsu kergema kehaga ja mõrkjasmagus. Keskmaitse on jällegi leivane, karameljas ja tihkepoolne. Lõppmekki viskab sisse hapukat kaljalikku tooni, millele sekundeerib pähklinüanss. Järelmaitse on kiirelt kaduv, kuid siiski meeldivalt leivane.

Keskmise kehaga, tublisti karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magus-hapuka buketiga tubli lauaõlu. Soovitav pakkuda koos küpsetatud tanguvorstiga.
-----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment