Monday, March 3, 2014

Kardinali kiusatus II

Kardinali kiusatus II (Kastani pruulikoda, Eesti). pdl 0,33 l. alc 8,8 %vol. liigimääratlus: Belgia tume kange eil

Tootjainfo: "Belgia tume kange eil. Sisaldab viit sorti odralinnaseid, Sterling humalaid ja pärmi."

Väike masajas pudel, minimalistlik must-valge sildindus. Õrnalt kreemikas vaht täidab pool klaasist ning on väga püsiv. Õlle värvus - häguselt tumepruun. Aroom mõjub kangelt, soojalt ja karameljalt.

Esmamekk on raskepoolne ja magus-veinine. Keskmaitse ... ooohhhooo ... vaene kardinal, mäherduse kiusatuse on see pruulmeister su eluteele veeretanud. Kuidas saad sa peale sihandset klaasitäit mõtetega vagal teel püsida, tahaks ma teada? Siin on raskepärast ning naudingute teele eksitavat magusat vürtsikust, mis kloostri vitraažakna päikesekumas korraga kuidagi ... maiseks muudab ning elurõõmust rõkatama paneb!

Lõppmekk. No mis ma oskan öelda. Sa oled ilmselt oma usus väga kindel, mu kardinal, kui suudad oma piirangutest kinni pidada. Või ikkagi ei suuda ... tunnista üles, semu, hõkk! eks rahvasuu tea mõndagi rääkida, õnnistatud olgu kõik te patused ... oleee-ole-ole-oleeee, kas sa jalkat vaatasid nädalavahetusel? See missavein .. või oli see nüüd õlu, mida tentsik meile tõi, on ikka üks väärt värk, ei saa võrreldagi selle pähkliviinaga ... ooot, millest ma nüüd räägingi? Järelmaitsest ma igatahes ei räägi, sest kaupmees tuli diivani järele, mille peal me istume!

Raske kehaga, kleepja paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERRÜÜBE, mis paneb mehed segast ajama ja naised naerma selle lolluse üle mis mehed räägivad. Suupisteid olgu palju ja rammusaid, sest ainult taevas teab, mis meid ees ootab :)
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment